Skip to content
als je wel hulp kunt gebruiken thuis

Thuisbegeleiding

Je woont zelfstandig of bij je familie. Je doet zoveel mogelijk zelf, maar niet alles lukt even goed. Ook zijn er dingen die je graag wilt leren. Soms is het nodig om anderen om hulp te vragen. Begeleiders van Zorgvoorziening de Samenwerking kunnen je hierbij ondersteunen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven, maar het is wel prettig als begeleiding jou kan helpen, daar waar dat nodig is.

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het zelfstandig leven en wonen, zodat je mee kan doen met de mensen om je heen, de samenleving.
 Wij kijken naar datgene wat je zelf kunt en hoe we jouw eigen mogelijkheden nog meer kunnen uitbreiden. De persoonlijk begeleider is je aanspreekpunt.
 Hoe vaak je bezoek krijgt van de begeleider hangt af van je indicatie.

thuisbegeleiding

Ondersteuning

Een begeleider van Zorgvoorziening de Samenwerking komt bij je thuis om samen te werken aan bepaalde doelen, zodat jij zo zelfstandig mogelijk kan wonen.
 Zo kun je ondersteuning krijgen bij:

Kom jij in aanmerking?

Wanneer kom je in aanmerking voor thuisbegeleiding / ambulante hulp?
– Je bent 18 jaar of ouder.
– Je woont alleen, bij familie of met een partner of gezin.
– Je heb een geldige indicatie.

Zorgvoorziening de Samenwerking heeft de mogelijkheid om jou behalve thuisbegeleiding, ook  dagbesteding te geven, uiteraard als je hiervoor de indicatie hebt.
 Lees hier meer over: