Skip to content
KRINGLOOPWINKEL - DAGBESTEDING - INBRENG PUNT - werkplaats - appartementen - HORECA

Kringloop Circus Hardenberg

Kringloop Hardenberg

Kringloopwinkel

Onze kringloop aan de Zwingel 2 (Circus) in Hardenberg is onze gloednieuwe locatie! De kringloop wordt gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De begeleiders van de dagbesteding worden aangestuurd door ervaren professionals. We kijken naar jou als mens zoals je bent, naar je mogelijkheden, niet naar je beperkingen. Wij merken dat dit een hele prettige, natuurlijke benadering is.

Onze opzet is de kringloop in Hardenberg zo gezellig mogelijk in te richten en efficiënt te runnen. Dit is een gezamenlijke taak en verantwoordelijkheid van medewerkers, vrijwilligers en professionals. We proberen de goederen zo op te stellen dat het als een woonwinkel oogt. Verspreid over de begane grond en op de eerste verdieping treft de bezoeker een veelheid aan tweedehands artikelen, zoals antiquiteiten & curiosa, kleinmeubelen, serviesgoed, potten & pannen, bestek enzovoort.

Sommige goederen worden door de medewerkers van onze kringloop in Hardenberg opgeknapt.
Elektrische artikelen worden zo goed als mogelijk nagekeken. Mocht een elektrisch artikel niet goed zijn dan kan dit binnen 7 dagen geretourneerd worden. De klant ontvangt een tegoedbon.

Elektronica en techniek
Op de bovenverdieping hebben wij een grote hoeveelheid elektronica zoals audiosets, elpee spelers en televisies. Er zijn cd’s en dvd’s in overvloed. Tot slot staan er zelfs fietsen en tuinmeubels.

We nodigen u uit om onze spectaculaire koffiehoek eens te komen proberen, met een mooi doorkijkje naar de bovenverdieping.

Filiaalleiding

Circus Jannie Bolks

Jannie Bolks

Filiaalleider

Filiaalleiding en aanspreekpunt.

Gert Bolks

Gert Bolks

Filiaalleider

Filiaalleiding en aanspreekpunt.

Medewerkers

We streven ernaar iedereen zijn eigen taken te geven, waar jij dan zelf zoveel mogelijk de verantwoording voor draagt. Dus iedereen van kassière tot klusser speelt een belangrijke rol in de Samenwerking om de winkel draaiende te houden. Hier hebben we elkaar bij nodig. We proberen de normale arbeidsmarkt zoveel als mogelijk te benaderen.

De activiteiten worden gedaan in jouw eigen werktempo en naar eigen draagkracht. Er is geen sprake van prestatiedruk, waardoor de dagbesteding laagdrempelig blijft.  Het kan zijn dat je zoveel vaardigheden aanleert dat je doorstroomt naar de betaalde arbeidsmarkt. Is dit niet het geval, dan is het ook goed, de kringloopwinkel is een mooie vorm van dagbesteding die blijvend zorgt voor veel uitdaging.

Als je bij ons begint krijg je een proefperiode van een maand. In deze maand kun je je in de winkel oriënteren en kijken waar je interesses en voorkeuren naar uitgaan. Na deze maand krijg je activiteiten aangeboden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden.

Werkzaamheden

Horeca

Naast onze kringloopwinkel, gaan we ook horeca aanbieden, waar een stukje dagbesteding aan gekoppeld wordt. Denk aan kleine snacks en een soep van de dag. Bij voldoende vraag wordt dit in de toekomst uitgebreid met een kleine kaart. 

Appartementen

Op de locatie Circus is de planning dat er 5 appartementen met begeleiding gerealiseerd gaan worden. Zodoende kunnen we cliënten een veilige woonomgeving bieden, die bovendien vlakbij de werkomgeving is.